SOLOU DESIGN

Har du / ditt företag behov av estetiska tjänster som grafisk formgivning; layout, förpackningsdesign, logotype/profilering, fotografi/styling? Då kan det hända att du hamnat alldeles rätt! Tillsammans tror jag att vi kan skapa det du behöver på den visuella fronten för att ännu starkare tilltala och nå dina målgrupper. Det kan gälla att presentera dig, ditt företag, dina produkter eller ditt ställe dit du vill ha fler besökare/kunder.

Här syns några projekt med fotografi och grafisk design i sann SOLOU-anda. Inspirerande uppdrag med stora portioner av kreativitet och känsla som är de två huvudingredienserna i Solou´s alla designrecept!

Designprojekt inför release av CD-album och bildmaterial till de digitala plattformarna Spotify, instagram etc. Arbetet som görs av Solou innefattar hela kedjan. Dvs art direction, foto, styling, redigering, grafisk formgivning samt beredning för tryck och digital publicering.

Dessa axplock visar exempel på vad Solou Art & Design skulle kunna göra för för dig. (Även om du inte just ska släppa ny musik, så kan du kanske se ditt eget behov framför dig genom att titta på dessa bilder!)

Från idéstadie från dig som kund, vidare till foto och design, fram till digital eller fysisk, tryckt slutprodukt är jag, Louise med dig och ”håller dig i handen” till allt är klart. Att jobba kreativt med både känsla och noggrannhet, det är Solou´s styrkor! En trygghet för dig som uppdragsgivare.

Solou Art & Design fick glädjen att ta fram grafisk profil till det nyrenoverade missionshuset i Gravsjö, utanför Mullsjö. Eftersom detta både är en modern musikstudio och en konsertlokal med historia som sträcker sig ända ner till 1800-talet… Ja, då var det givet att sträva efter att formge en logotype som skulle vara både retro och modern.

Tankar bakom logotypen: Gravsjö Missionshus studios profil är varm och genuin. Inledande bokstav G kan föra tanken till en g-klav och pricken över i:et är en not med skönt ”sväng” som binds samman med G. Lutningen i loggan ger en positiv retrokänsla med framåtanda. Att ha med årtalet 1895 då Gravsjö Missionshus invigdes var ju en självklarhet! Det ligger både stolthet och känsla i det för nuvarande ägare och musikproducent Magnus Ahlgren som låter denna historiska byggnad leva vidare i gammal stil men i modern regi.

Fotografi och logotype/grafisk profil till Gravsjö Missionshus studios.
Dokumentärt fotouppdrag för Gravsjö Missionshus som nyinvigde lokalen med två strålande julkonserter med Samuel Ljungblahd. Logo made by Solou.
Affischdesign inför julkonsert i Gravsjö Missionshus.
Talande profilbild / logo till sociala medier. (Kan det röra sig om musik?)

Uppdrag för sångerskan Evelina Gard innefattande fotografi, styling och design av CD-album och notbok samt bildmaterial för digitala plattformar som Spotify och sociala medier.

Studiofoto för CD-omslag. Vem sa att julen måste vara röd? Evelina sa rosa!
Utvalda material som päls och fjädrar blev fina komplement i fotografierna!

Helhetstänk i uppdrag är något som Solou mer än gärna jobbar med. -Det är en underbar känsla när allt är klart och man ser den röda (eller rosa) tråden knyta ihop allt!

Något jag känner lite extra för är att bistå med att ”förpacka” och visualisera det personliga varumärket! Att lyfta fram Dig på ett sätt som Du drömt om, men inte riktigt vetat hur, rent estetiskt. Skriv till mig om du är intresserad av det, så berättar jag gärna mer!