Om SOLOU

OM SOLOU

SOLOU är samlingsnamnet över allt som skapas och designas av Louise Lidbrandt. Ordet SOLOU kommer av vad någon en gång utbrast kring en av mina tavlor på en utställning; ”Den är ju SÅ Louise!” (SO Lou!) I samma stund kom namnet Solou flygandes till mig. Mitt blivande företagsnamn var spikat, med tillägget Art & Design. Det här är många år sedan, men nu är det verklighet!

SOLOU erbjuder högkvalitativa konsttryck som trycks på 250 – 300 g exklusivt, miljövänligt papper i topmodern, uv-beständig tryckteknik. Orginalen är gjorda i tusch, akvarell, kol, blyerts, akryl eller digital art. Bilderna säljs utan ram, och trycks i limiterad upplaga på 100 eller 200 ex. De signeras för hand av Louise Lidbrandt.

Konsttrycken paketeras fint i leopardmönstrat silkespapper och binds med festligt roséfärgat snöre. Därefter läggs konsttrycket försiktigt ner i stabil kartong. En SOLOU-tavla är alltså perfekt att ges som present, om man vill! Formaten på tavlorna är inom standard och är lätta att köpa ramar till.

SOLOU DESIGN: Utöver konsten finns möjligheten att anlita mig, Louise för grafisk formgivning, illustration, fotografi och styling. Vid behov av digitalt material för marknadsföring i sociala medier, hemsidor etc, så jobbas det också med det. Välkommen med dina funderingar kring dessa områden!

Levereras alltid som en present! Bara att sätta dit en blomma också, så kan det bli så här fint!